Adventskalender Tour de France

Adventskalender Tour de France

Met deze adventskalender tel je af tijdens de Tour de France, elke dag een nieuwe etappe. Deze adventskalender met ruimte voor 21 bonbons kan volledig in uw huisstijl of design gedrukt worden.Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Adventskalender pasen

Adventskalender pasen

Wilt u uw klantenkring écht verrassen? Stuur dan deze adventskalender voor Pasen. De kalender kan volledig in uw huisstijl of (paas)thema worden bedrukt, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Adventskalender kerst

Adventskalender kerst

Op zoek naar een gepersonaliseerd kerstgeschenk? Deze adventskalender met 15 bonbons wordt volledig in uw huisstijl of (kerst)thema bedrukt, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie voor een extra feestelijke touch. Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Verpakking pepermunt

Verpakking pepermunt

Twee rolletjes King-pepermunt, stijlvol verpakt in uw huisstijl of thema. Een klassiek relatiegeschenk dat altijd in de smaak valt. Ook de wikkels kunnen (vanaf 1000 stuks) worden gepersonaliseerd. De handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Omdoos met 3 verpakkingen

Omdoos met 3 verpakkingen

Chocolaatjes worden altijd gewaardeerd! Deze napolitains zijn verpakt in een langwerpig doosje met sleeve en omdoos (ook zonder omdoos leverbaar). De wikkels, sleeve en omdoos bedrukken we in uw huisstijl of thema. Voor een extra luxe look voorzien we de verpakking van zilver- of goudfolie.

Cadeaudoosje met handvat

Cadeaudoosje met handvat

Dit zeshoekige cadeaudoosje is voorzien van een handig handvat zodat het makkelijk mee te nemen is. Wij bedrukken het doosje volledig in uw huisstijl, u bepaalt zelf de inhoud. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren en in verschillende formaten.

BonBon doosje

BonBon doosje

Dit bonbon doosje is een ware traktatie voor uw klantenkring. Het doosje wordt volledig bedrukt in uw huisstijl en eventueel voorzien van zilver-of goudfolie voor een extra luxe uitstraling.
Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Verpakking paaseitjes

Verpakking paaseitjes

Verras je klanten en/of werknemers met een doosje dat gevuld is met heerlijke paaseitjes. De sleeve én bodem kunnen bedrukt worden in uw huisstijl of (paas) thema. Het kan verpakt worden in een verzendverpakking dat brievenbus geschikt is. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Verpakking wijnfles

Verpakking wijnfles

Iemand bedanken? Of iets te vieren? Wijn is altijd een welkom cadeau. Onze wijnverpakking voor 1 fles kan volledig worden gepersonaliseerd. Zelfs het wijnlabel kan worden aangepast aan uw huisstijl of thema.

Verpakking pasen

Verpakking pasen

Met deze gepersonaliseerde doos vol chocolade geeft u kleine geluksmomenten cadeau. De sleeve én pralines kunnen worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Verkrijgbaar per 4, 9 of 16 pralines per verpakking.

Rugzak

Rugzak

Laat anderen reclame voor u maken door deze handige rugzak weg te geven. Bijvoorbeeld op een beurs of event. De tas bedrukken we volledig in uw huisstijl of thema. Verkrijgbaar vanaf 100 exemplaren.

Verpakking

Verpakking

Snoepjes, chocolades of een give-away. Het is helemaal aan u! Wij bedrukken dit doosje in uw huisstijl, u bepaalt de inhoud. Elk doosje kan afzonderlijk van een naam worden voorzien. Afwerking met goud- of zilverfolie is mogelijk voor een extra luxe look.

Verpakking koffertje

Verpakking koffertje

Wij denken graag ‘out of the box’ als het gaat om relatiegeschenken. Deze handige meeneembox bedrukken we volledig in uw huisstijl of thema. U bepaalt zelf wat er in de box komt! Elke doos kan afzonderlijk van een naam worden voorzien. Verkrijgbaar in diverse formaten, vanaf 5 exemplaren.

Bouwplaat auto

Bouwplaat auto

In een handomdraai verandert deze platte bouwplaat in uw bedrijfsauto in mini-formaat. Elk type auto is mogelijk en de bouwplaat kan volledig in uw huisstijl of thema worden bedrukt. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Verpakking stroopwafel

Verpakking stroopwafel

Reken maar dat u uw (inter)nationale klanten blij maakt met dit oud-Hollandse geschenk in uw huisstijl of thema. Elk doosje kan afzonderlijk van een naam worden voorzien voor een extra persoonlijke touch. Naar wens vullen wij de doosjes af met krakend verse stroopwafels.

Dispenser Pasen

Dispenser Pasen

Leuk voor op de balie, maar ook als relatiegeschenk. Het display wordt bedrukt in uw huisstijl of (paas)thema en naar wens afgevuld met heerlijke paaseieren. Extra luxe: afwerking met zilver- of goudfolie is ook mogelijk. Verkrijgbaar in verschillende formaten en vanaf 5 exemplaren.

Markermunt

Markermunt

Relatiedag op de golfbaan? Met deze gepersonaliseerde markermunten geeft u de dag een persoonlijke touch. De munten worden bedrukt in uw huisstijl en kunnen eventueel afzonderlijk van een naam worden voorzien. Verkrijgbaar vanaf 500 exemplaren.

Telefoonhouder

Telefoonhouder

Een praktisch en compact relatiegeschenk voor alle thuiswerkers en klanten waarmee u regelmatig Zoomt. Deze telefoonhouder wordt volledig bedrukt in uw huisstijl of thema en kan plat verpakt en verstuurd worden

Cakedoos

Cakedoos

Er gaat niets boven een dik plak cake tijdens een lange vergadering. Zeker niet wanneer u de cake serveert in deze voedselgeschikte cakedoos, bedrukt in uw huisstijl. De doos kan worden voorzien van zilver- of goudfolie voor een extra luxe look. Ook leuk (en lekker) als relatiegeschenk!

Pennen

Pennen

Een leuk aandenken na het tekenen van een officieel document, maar ook geliefd als give-away op de toonbank of vergadertafel. Elke pen kan worden voorzien van een logo en naam, zodat ieder z’n eigen pen heeft. Verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren.

Verpakking pralines

Verpakking pralines

U bepaalt de stijl van de verpakking en de smaak van de pralines (wit, melk en/of puur). Deze voedselgeschikte verpakking kan volledig worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Het is zelfs mogelijk om elke praline-wikkel uniek te bedrukken.

Tablet hoes

Tablet hoes

Een tablet neemt u overal mee naartoe. Geef dit mobiele kantoor een persoonlijke touch met een tablethoes in uw huisstijl. Het is ook mogelijk om elke hoes afzonderlijk van een naam te voorzien. De hoes is verkrijgbaar voor elk merk.

Verpakking donuts

Verpakking donuts

Trakteer uw klant of relatie op een smakelijk aandenken aan uw bedrijf! Deze voedselgeschikte verpakking kan volledig worden bedrukt in uw huisstijl of thema. De deksel is voorzien van een transparant venster zodat de donuts zichtbaar zijn.

Dispenser met snoep

Dispenser met snoep

Met zo’n display op de balie, voelen klanten en gasten zich direct welkom in uw bedrijf. Het display wordt bedrukt in uw huisstijl of thema en kan worden gevuld met snoep naar keuze. Verkrijgbaar in diverse formaten.

Telefoonhoesje

Telefoonhoesje

Zitten uw medewerkers constant te bellen? Laat ze dan gelijk reclame maken voor uw bedrijf. Dit telefoonhoesje is verkrijgbaar voor elk merk en wordt bedrukt in uw huisstijl. Het is zelfs mogelijk om elk hoesje afzonderlijk van een naam te voorzien

Verpakking macarons

Verpakking macarons

Een ware traktatie voor uw klant of relatie. Deze voedselgeschikte verpakking kan worden gevuld met kleurrijke macarons waardoor u echt iets feestelijks cadeau geeft. Het doosje wordt bedrukt in uw huisstijl en kan eventueel worden afgewerkt met zilver- of goudfolie.

Geschenkverpakking Valentijn

Geschenkverpakking Valentijn

Een verrassend geschenk voor Valentijnsdag. Het doosje kan worden bedrukt in uw huisstijl of thema, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Naar wens vullen wij de doosje met chocolades of andere liefdevolle zoetigheden.

Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk kerst

Een kerstboomstekje, gepersonaliseerde kerstballen en heerlijke Callebaut-chocolades in elke smaak. Kortom: alles voor een geslaagd kerstfeest. De doos wordt bedrukt in uw huisstijl en kan eventueel worden voorzien van zilver- of goudfolie voor een extra feestelijke touch.

Verpakking met hygiënesleutel

Verpakking met hygiënesleutel

Deze hygiënesleutel is een handige tool om in contact te blijven met de wereld om je heen, zonder ook maar iets aan te raken. Te gebruiken bij het pinnen, aan te bellen of de deur open te maken. Handig en hygiënisch.

Notitieboekje

Notitieboekje

Geef uw medewerkers of klanten een geschenk waar ze écht iets aan hebben. Onze notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen eenzijdig worden bedrukt met uw logo en design. Elk exemplaar kan ook nog eens afzonderlijk worden voorzien van een naam

Theeverpakking

Theeverpakking

Klanten op bezoek? Met deze unieke theezakjes maakt u een professionele indruk. Zowel de theedoos als de theezakjes kunnen worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Verkrijgbaar in diverse formaten en papierkwaliteiten.

Mailing zomer

Mailing zomer

Wilt u uw klanten en relaties in het zonnetje zetten? In dit brievenbuspakket zit een opblaasbare flamingo die elk drankje laat drijven. De verpakking kan worden bedrukt in uw huisstijl of thema. De inhoud van het begeleidende briefje bepaalt u zelf.

Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk kerst

Op zoek naar een persoonlijk kerstgeschenk voor uw klanten en relaties? Deze geschenkverpakking kan worden bedrukt in uw huisstijl, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Naar wens vullen wij de doosjes met bijvoorbeeld chocolades.

Verpakking met napolitains

Verpakking met napolitains

Met dit gepersonaliseerde relatiegeschenk maakt u zichzelf zeker geliefd. Reken maar dat uw relaties nog eens terugkomen, al is het alleen maar om een nieuw doosje te halen. Zowel de wikkel als het doosje kunnen worden voorzien van uw logo en huisstijl.

USB-stick

USB-stick

Gepersonaliseerde USB-stick voor uw relaties. Bijvoorbeeld om een tastbare herinnering achter te laten aan uw presentatie, pitch of portfolio. Verkrijgbaar in verschillende formaten en personaliseerbaar met logo en naam.

Golf tee mapje

Golf tee mapje

Een gepersonaliseerd golfpakket met zeven tees en een potlood in een kleur naar keuze. Het mapje kan een- of tweezijdig worden bedrukt in uw huisstijl. Verkrijgbaar vanaf 10 exemplaren.