StyleMathot is natureOffice®-gecertificeerd

StyleMathôt is natureOffice®-gecertificeerd. Dat houdt in dat wij uw print- en drukwerk tegen een kleine meerprijs 100% klimaatneutraal kunnen produceren. De CO2 die vrijkomt tijdens het gehele productieproces – van de papierproductie tot het afleveren van het eindproduct bij u of uw klant – wordt gecompenseerd door de klimaatvriendelijke projecten die natureOffice® ondersteunt.

Wat doet natureOffice®?

StyleMathôt doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te produceren. Toch ontkomen wij er niet aan dat er CO2 vrijkomt tijdens het productieproces van uw print- en drukwerk. natureOffice® geeft bedrijven de kans om 100% klimaatneutraal te produceren door wereldwijd projecten te ondersteunen die CO2 aan de atmosfeer onttrekken. Hierdoor wordt de CO2 die vrijkomt tijdens het productieproces van uw print- en drukwerk elders in de wereld gecompenseerd.

Het werkt als volgt:

  1. Geef bij uw drukwerkopdracht aan dat u de CO2-uitstoot wilt compenseren en welk project van natureOffice® u wilt ondersteunen. Klik hierhttps://www.natureoffice.com/en/carbon-offset-projects voor alle projecten. Wilt u een Nederlands project ondersteunen? Kies dan voor NederlandPlus.
  2. StyleMathôt berekent hoeveel CO2 er vrijkomt tijdens het gehele productieproces van uw print- en drukwerk.
  3. natureOffice® zorgt ervoor dat dezelfde hoeveelheid CO2 die vrijkomt tijdens het productieproces van uw print- en drukwerk elders in de wereld wordt gecompenseerd door het door u gekozen project te ondersteunen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw print- en drukwerk 100% klimaatneutraal wordt geproduceerd.
  4. U ontvangt een officieel certificaat en mag het natureOffice®-logo gebruiken op uw website en/of print- en drukwerk. Beide zijn voorzien van een unieke code waarbij de CO2 uitstoot die u heeft gecompenseerd verwijst naar het project dat u ondersteunt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor het compenseren van de CO2-uitstoot, betaalt u een meerprijs. Deze wordt berekend op basis van uw drukwerkopdracht: natureOffice® berekent de CO2-uitstoot van uw opdracht en koppelt hier een bedrag aan. Deze meerprijs wordt vermeld op uw offerte. U kunt dan gelijk kiezen welk project u wilt ondersteunen. Heeft u nog vragen over ons 100% klimaatneutrale print- en drukwerk? Neem gerust contact met ons op.