Bouwplaat met doosje

Bouwplaat met doosje

Dit doosje wordt als bouwplaat geleverd, zodat uw klant zelf creatief aan de slag kan. De bouwplaat wordt volledig in uw huisstijl of thema bedrukt en kan eventueel worden voorzien van glanslaminaat voor een extra luxe look. Verkrijgbaar in A4-formaat, waardoor het gewoon per post kan worden verstuurd.

Rugzak

Rugzak

Laat anderen reclame voor u maken door deze handige rugzak weg te geven. Bijvoorbeeld op een beurs of event. De tas bedrukken we volledig in uw huisstijl of thema. Verkrijgbaar vanaf 100 exemplaren.

Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Dit display kan volledig custom made worden ontwikkeld, afgestemd op uw huisstijl of thema. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de give-away. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Piramide

Piramide

Geef de piramide een persoonlijke touch met uw logo, thema of boodschap. De piramide vullen we naar wens met chocolades of iets anders. Elke piramide kan afzonderlijk worden voorzien van een naam. Verkrijgbaar in diverse formaten, vanaf 5 exemplaren.

Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Gevuld met leuke give-aways is dit display dé eyecatcher van de toonbank of vergadertafel. Zowel de binnen- als buitenzijde kunnen worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Naar wens vullen wij het display voor u af. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Koffer

Koffer

Met deze gepersonaliseerde koffer maakt u een goede eerste indruk op uw potentiële klant. De koffer wordt omplakt met papier of kunststof en bedrukt in uw huisstijl of thema. Verkrijgbaar in meerdere formaten. Ook leuk als goodiebag!

Koffiebeker

Koffiebeker

Met goede koffie scoort u punten bij uw klant, zeker wanneer u het in een gepersonaliseerde beker serveert. Deze koffiebeker kan worden bedrukt met uw logo en is verkrijgbaar in espresso- of cappuccinoformaat (enkel- of dubbelwandig).

Luxe draagtas

Luxe draagtas

Met deze draagtassen maakt u zichzelf zichtbaar in de massa. Ideaal als goodiebag op een beurs of event, maar ook geschikt als cadeauverpakking. De draagtassen kunnen aan beide kanten worden bedrukt in uw huisstijl.

Folder

Folder

Met een folder maakt u uw boodschap tastbaar voor het grote publiek. Bij StyleMathôt drukken we folders in diverse formaten en papierkwaliteiten. Ook de vouwwijze kunnen we aan uw wens aanpassen.