Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Dit display kan volledig custom made worden ontwikkeld, afgestemd op uw huisstijl of thema. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de give-away. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Piramide

Piramide

Geef de piramide een persoonlijke touch met uw logo, thema of boodschap. De piramide vullen we naar wens met chocolades of iets anders. Elke piramide kan afzonderlijk worden voorzien van een naam. Verkrijgbaar in diverse formaten, vanaf 5 exemplaren.

Toonbankdisplay

Toonbankdisplay

Gevuld met leuke give-aways is dit display dé eyecatcher van de toonbank of vergadertafel. Zowel de binnen- als buitenzijde kunnen worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Naar wens vullen wij het display voor u af. Verkrijgbaar in verschillende formaten.

Folderbakje

Folderbakje

Wilt u uw brochure onder de aandacht brengen? Presenteer ‘m in een gepersonaliseerd display. Mooi voor op de balie of in een wachtruimte. Het display wordt bedrukt in uw huisstijl of thema, passend bij het ontwerp van uw flyer, folder of brochure. Verkrijgbaar in meerdere formaten.

Display zuil

Display zuil

Deze zuil kan van onder tot boven worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Ideaal voor op een beurs of in de ontvangsthal van uw bedrijf. De zuil kan eventueel worden voorzien van een folderbakje of productvak. Al verkrijgbaar vanaf 1 exemplaar.