Adventskalender pasen

Adventskalender pasen

Wilt u uw klantenkring écht verrassen? Stuur dan deze adventskalender voor Pasen. De kalender kan volledig in uw huisstijl of (paas)thema worden bedrukt, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Verpakking paaseitjes

Verpakking paaseitjes

Verras je klanten en/of werknemers met een doosje dat gevuld is met heerlijke paaseitjes. De sleeve én bodem kunnen bedrukt worden in uw huisstijl of (paas) thema. Het kan verpakt worden in een verzendverpakking dat brievenbus geschikt is. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Dispenser Pasen

Dispenser Pasen

Leuk voor op de balie, maar ook als relatiegeschenk. Het display wordt bedrukt in uw huisstijl of (paas)thema en naar wens afgevuld met heerlijke paaseieren. Extra luxe: afwerking met zilver- of goudfolie is ook mogelijk. Verkrijgbaar in verschillende formaten en vanaf 5 exemplaren.

Mailing pasen

Mailing pasen

Dit jaar komt de paashaas aan huis om een persoonlijk paasgeschenk te bezorgen bij uw klanten en/of werknemers. De brievenbusverpakking wordt volledig bedrukt in uw huisstijl en naar wens gevuld met 8 paaseitjes van Martinez Chocolade