Cadeaudoosje met handvat

Cadeaudoosje met handvat

Dit zeshoekige cadeaudoosje is voorzien van een handig handvat zodat het makkelijk mee te nemen is. Wij bedrukken het doosje volledig in uw huisstijl, u bepaalt zelf de inhoud. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren en in verschillende formaten.

Verpakking pasen

Verpakking pasen

Met deze gepersonaliseerde doos vol chocolade geeft u kleine geluksmomenten cadeau. De sleeve én pralines kunnen worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Verkrijgbaar per 4, 9 of 16 pralines per verpakking.

Verpakking

Verpakking

Snoepjes, chocolades of een give-away. Het is helemaal aan u! Wij bedrukken dit doosje in uw huisstijl, u bepaalt de inhoud. Elk doosje kan afzonderlijk van een naam worden voorzien. Afwerking met goud- of zilverfolie is mogelijk voor een extra luxe look.

Verpakking koffertje

Verpakking koffertje

Wij denken graag ‘out of the box’ als het gaat om relatiegeschenken. Deze handige meeneembox bedrukken we volledig in uw huisstijl of thema. U bepaalt zelf wat er in de box komt! Elke doos kan afzonderlijk van een naam worden voorzien. Verkrijgbaar in diverse formaten, vanaf 5 exemplaren.

Markermunt

Markermunt

Relatiedag op de golfbaan? Met deze gepersonaliseerde markermunten geeft u de dag een persoonlijke touch. De munten worden bedrukt in uw huisstijl en kunnen eventueel afzonderlijk van een naam worden voorzien. Verkrijgbaar vanaf 500 exemplaren.

Verpakking chocoladereep

Verpakking chocoladereep

Heerlijke chocolade, verpakt in uw huisstijl. Elke reep kan ook nog eens afzonderlijk van een naam worden voorzien, zodat u uw klanten of medewerkers écht iets persoonlijks cadeau geeft. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Pennen

Pennen

Een leuk aandenken na het tekenen van een officieel document, maar ook geliefd als give-away op de toonbank of vergadertafel. Elke pen kan worden voorzien van een logo en naam, zodat ieder z’n eigen pen heeft. Verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren.

Strandstoel

Strandstoel

Claim uw plek onder de zon met deze gepersonaliseerde strandstoel. Het doek wordt eenzijdig bedrukt in uw huisstijl of design, De stoel kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is gemaakt van 100% beukenhout.

Verpakking pralines

Verpakking pralines

U bepaalt de stijl van de verpakking en de smaak van de pralines (wit, melk en/of puur). Deze voedselgeschikte verpakking kan volledig worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Het is zelfs mogelijk om elke praline-wikkel uniek te bedrukken.

Tablet hoes

Tablet hoes

Een tablet neemt u overal mee naartoe. Geef dit mobiele kantoor een persoonlijke touch met een tablethoes in uw huisstijl. Het is ook mogelijk om elke hoes afzonderlijk van een naam te voorzien. De hoes is verkrijgbaar voor elk merk.

Dispenser met snoep

Dispenser met snoep

Met zo’n display op de balie, voelen klanten en gasten zich direct welkom in uw bedrijf. Het display wordt bedrukt in uw huisstijl of thema en kan worden gevuld met snoep naar keuze. Verkrijgbaar in diverse formaten.

Telefoonhoesje

Telefoonhoesje

Zitten uw medewerkers constant te bellen? Laat ze dan gelijk reclame maken voor uw bedrijf. Dit telefoonhoesje is verkrijgbaar voor elk merk en wordt bedrukt in uw huisstijl. Het is zelfs mogelijk om elk hoesje afzonderlijk van een naam te voorzien

Verpakking macarons

Verpakking macarons

Een ware traktatie voor uw klant of relatie. Deze voedselgeschikte verpakking kan worden gevuld met kleurrijke macarons waardoor u echt iets feestelijks cadeau geeft. Het doosje wordt bedrukt in uw huisstijl en kan eventueel worden afgewerkt met zilver- of goudfolie.

Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk kerst

Een kerstboomstekje, gepersonaliseerde kerstballen en heerlijke Callebaut-chocolades in elke smaak. Kortom: alles voor een geslaagd kerstfeest. De doos wordt bedrukt in uw huisstijl en kan eventueel worden voorzien van zilver- of goudfolie voor een extra feestelijke touch.

Notitieboekje

Notitieboekje

Geef uw medewerkers of klanten een geschenk waar ze écht iets aan hebben. Onze notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen eenzijdig worden bedrukt met uw logo en design. Elk exemplaar kan ook nog eens afzonderlijk worden voorzien van een naam

USB-stick

USB-stick

Gepersonaliseerde USB-stick voor uw relaties. Bijvoorbeeld om een tastbare herinnering achter te laten aan uw presentatie, pitch of portfolio. Verkrijgbaar in verschillende formaten en personaliseerbaar met logo en naam.