Adventskalender Tour de France

Adventskalender Tour de France

Met deze adventskalender tel je af tijdens de Tour de France, elke dag een nieuwe etappe. Deze adventskalender met ruimte voor 21 bonbons kan volledig in uw huisstijl of design gedrukt worden.Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Adventskalender pasen

Adventskalender pasen

Wilt u uw klantenkring écht verrassen? Stuur dan deze adventskalender voor Pasen. De kalender kan volledig in uw huisstijl of (paas)thema worden bedrukt, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Adventskalender kerst

Adventskalender kerst

Op zoek naar een gepersonaliseerd kerstgeschenk? Deze adventskalender met 15 bonbons wordt volledig in uw huisstijl of (kerst)thema bedrukt, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie voor een extra feestelijke touch. Ook de handling (opzetten en afvullen) kunnen wij voor u verzorgen.

Omdoos met 3 verpakkingen

Omdoos met 3 verpakkingen

Chocolaatjes worden altijd gewaardeerd! Deze napolitains zijn verpakt in een langwerpig doosje met sleeve en omdoos (ook zonder omdoos leverbaar). De wikkels, sleeve en omdoos bedrukken we in uw huisstijl of thema. Voor een extra luxe look voorzien we de verpakking van zilver- of goudfolie.

BonBon doosje

BonBon doosje

Dit bonbon doosje is een ware traktatie voor uw klantenkring. Het doosje wordt volledig bedrukt in uw huisstijl en eventueel voorzien van zilver-of goudfolie voor een extra luxe uitstraling.
Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Kaart met envelop

Kaart met envelop

Dit kaartje met envelop bedrukken we volledig in uw huisstijl of thema. Het bijbehorende envelopje is gevuld met vier heerlijke napolitains. Elk kaartje kan afzonderlijk van een naam worden voorzien. Leuk om weg te geven of op te sturen!

Verpakking chocoladereep

Verpakking chocoladereep

Heerlijke chocolade, verpakt in uw huisstijl. Elke reep kan ook nog eens afzonderlijk van een naam worden voorzien, zodat u uw klanten of medewerkers écht iets persoonlijks cadeau geeft. Verkrijgbaar vanaf 5 exemplaren.

Mailing pasen

Mailing pasen

Dit jaar komt de paashaas aan huis om een persoonlijk paasgeschenk te bezorgen bij uw klanten en/of werknemers. De brievenbusverpakking wordt volledig bedrukt in uw huisstijl en naar wens gevuld met 8 paaseitjes van Martinez Chocolade

Verpakking pralines

Verpakking pralines

U bepaalt de stijl van de verpakking en de smaak van de pralines (wit, melk en/of puur). Deze voedselgeschikte verpakking kan volledig worden bedrukt in uw huisstijl of thema. Het is zelfs mogelijk om elke praline-wikkel uniek te bedrukken.

Geschenkverpakking Valentijn

Geschenkverpakking Valentijn

Een verrassend geschenk voor Valentijnsdag. Het doosje kan worden bedrukt in uw huisstijl of thema, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Naar wens vullen wij de doosje met chocolades of andere liefdevolle zoetigheden.

Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk kerst

Een kerstboomstekje, gepersonaliseerde kerstballen en heerlijke Callebaut-chocolades in elke smaak. Kortom: alles voor een geslaagd kerstfeest. De doos wordt bedrukt in uw huisstijl en kan eventueel worden voorzien van zilver- of goudfolie voor een extra feestelijke touch.

Relatiegeschenk kerst

Relatiegeschenk kerst

Op zoek naar een persoonlijk kerstgeschenk voor uw klanten en relaties? Deze geschenkverpakking kan worden bedrukt in uw huisstijl, eventueel voorzien van zilver- of goudfolie. Naar wens vullen wij de doosjes met bijvoorbeeld chocolades.

Verpakking met napolitains

Verpakking met napolitains

Met dit gepersonaliseerde relatiegeschenk maakt u zichzelf zeker geliefd. Reken maar dat uw relaties nog eens terugkomen, al is het alleen maar om een nieuw doosje te halen. Zowel de wikkel als het doosje kunnen worden voorzien van uw logo en huisstijl.