Koker

Koker

Wilt u iets presenteren op posterformaat? Verpak de poster in stijl met deze kokervormige koffer. De koker kan volledig in uw huisstijl worden bedrukt en is voorzien van dubbelzijdig tape zodat u hem zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten.

Koffiebeker

Koffiebeker

Met goede koffie scoort u punten bij uw klant, zeker wanneer u het in een gepersonaliseerde beker serveert. Deze koffiebeker kan worden bedrukt met uw logo en is verkrijgbaar in espresso- of cappuccinoformaat (enkel- of dubbelwandig).

Verpakking met hygiënesleutel

Verpakking met hygiënesleutel

Deze hygiënesleutel is een handige tool om in contact te blijven met de wereld om je heen, zonder ook maar iets aan te raken. Te gebruiken bij het pinnen, aan te bellen of de deur open te maken. Handig en hygiënisch.

Verpakking mondkapje

Verpakking mondkapje

Wilt u mondkapjes uitdelen aan uw medewerkers, klanten of relaties? Wij kunnen ze voor u hygiënisch verpakken in een gepersonaliseerde envelop. De envelop kan aan de binnen- en buitenkant worden bedrukt in uw huisstijl.

Folder

Folder

Met een folder maakt u uw boodschap tastbaar voor het grote publiek. Bij StyleMathôt drukken we folders in diverse formaten en papierkwaliteiten. Ook de vouwwijze kunnen we aan uw wens aanpassen.